logo
 

VELKOMMEN TIL GUZZI-KLUBBENS HJEMMESIDE

This website is not the official website of Moto Guzzi. It is just the website of the Norwegian Moto Guzzi club; Norsk Moto Guzzi Klubb. For the official website of Moto Guzzi click here

Vi ønsker alle velkommen til Norsk Moto Guzzi Klubbs hjemmeside, og håper at dere finner nyttig og interessant informasjon her. Vi mottar gjerne tips om ting som bør legges under NYHETER. Tipsene kan sendes til klubbens e-postadresse guzzi@online.no . Vi oppfordrer også til flittig bruk av diskusjonsforumet.

Elin Vandevjen
(leder/kontaktperson)

Italienske treff 2024 (02.03.2024)

Informasjon om årets treff finner du under lenken "Treffkalender" på høyre side.

NYE BRUKERE I FORUMET (19.12.2023)

Det er for tiden dessverre ikke mulig å registrere nye brukere i forumet.

Kort oppsummering fra årsmøtet 2023 (29.05.2023)

Norsk Moto Guzzi Klubbs årsmøte ble avholdt 27. mai i forbindelse med Italiensk vårtreff 2023.

Les mer...

Moto Guzzi V100 Mandello kommer til Norge! (10.12.2022)

Motorcenteret AS på Rud i Bærum inviterer til Moto Guzzi visningsdager fra mandag 19. desember 2022. De får inn 3 stk nye V100 Mandello og V 100 S i butikken.
I ett hjørne av butikken kjøres film av årets nyheter.
Det blir servert italiensk kaffe, espresso, gløgg og litt å bite i.
Velkommen!

Norske Moto Guzzi-grupper på Facebook (24.04.2016)

Norsk Moto Guzzi Klubb har en egen lukket Facebook-gruppe som heter det samme som klubben.

I tillegg finnes det flere lokale grupperinger som også er på Facebook; den ferskeste av disse er Moto Guzzi Sørlandet som Are Skahjem har opprettet for å samle guzzisti og andre italiener-kjørere på Sørlandet. Øvrige grupper er MidtNorsk GuzziLag, Moto Guzzi Jæren, Rokken Guzzi lag og Østenfjeldske Foroverlænede Guzzisters Forening.

Les mer...

Guzzi-klubben på Facebook (13.12.2014)

Nå har også Guzzi-klubben fått egen gruppe på Facebook. Gruppen heter Norsk Moto Guzzi Klubb og er en lukket gruppe for klubbens medlemmer og andre som har tilknytning til italienske motorsykler. De som ønsker innslipp i gruppen må svare på et medlemskapsspørsmål om sitt forhold til italienske motorsykler.

Melding til nye forum-brukere (25.11.2012)

På grunn av stor pågang av "spammere" som har lagt seg inn med e-postadresser som slutter på .com, er det inntil videre lagt inn sperre slik at det ikke er mulig å registrere seg med e-postadresse ....@......com. Dersom du er en seriøs bruker som ønsker å registere deg, men bare har e-post som slutter på .com (f.eks. ....@hotmail.com, .....@gmail.com), vennligt ta kontakt med klubbens ledelse.

 

Copyright © 2002-2011 Norsk Moto Guzzi Klubb Webmaster